Presentació del Consell per la República

Dimecres que ve, 6 de març, a les 7, hi haurà la presentació del Consell per la República al Casal. Hi intervindran Marta Bellot i Carles David Ramírez i, durant la presentació, també es farà connexió en directe amb el conseller de Salut a l’exili, Toni Comín.

El Consell per la República neix de la legitimitat sorgida del mandat de l’1 d’octubre i impulsa estratègies per a fer-lo efectiu. Actuarà en àmbits com la internacionalització, el procés constituent, la generació de noves fórmules de mobilització democràtica, la recerca i el desenvolupament d’eines socials i polítiques innovadores o la difusió de la cultura i la realitat social catalanes.

Organitza: Casal Popular d’Igualada, el Foment, ANC Anoia i Birres per la República

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *