Presentació de “Tu calla!”

Avui 26 a les 7 de la tarda al Casal.

La presentació serà a càrrec de les autores del llibre, Laura Huerga i Blanca Busquets, juntament amb Òmnium Cultural Anoia.

Tu, calla! és una anàlisi i una denúncia de l’actual estat de la censura i la repressió a Espanya i una reflexió sobre les fatals conseqüències d’aquestes polítiques: criminalització de la protesta i de la pobresa, desmobilització, autocensura i servitud d’informació.

Alguns dels casos més coneguts dels últims anys ━Valtònyc, Altsasu, els presos polítics catalans, Pablo Hasél, La Insurgencia, Farinha, Strawberry, Cassandra o les portades d’El Jueves, entre molts altres━ i d’altres menys coneguts però igualment importants serviran d’exemple d’aquestes males pràctiques de l’Estat espanyol i de com la censura i la repressió poden afectar-nos de forma insospitada.

Organitza: Òmnium Cultural Anoia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *