Aquest Nadal associa’t al casal

Durant aquestes festes, hi ha una nova campanya de socis que duu per títol “Aquest Nadal, associa’t al Casal!”.

👭Si t’apadrina un soci, obtindreu un sopar gratuït per a dues persones a l’Espai Gastronòmic.

✏ Omple la butlleta que trobaràs a la barra del Casal o bé a Clica aquí 

📣  Ser soci del Casal Popular d’Igualada vol dir solidaritat, Països Catalans, independència, feminisme, república, lluita, ciutat, Igualada, cultura, justícia social, espai emblemàtic, moviments socials, encartellades, Espai Gastronòmic, carrer, barri, 1 d’octubre, entitats, Festa de la Ratafia, col·lectius, begudes de la terra, reunions, vermuts, xerrades, publicacions, Trobades de Casals, compromís, Carnestoltes, amistats, documentals, exposicions, somriures, futbolí, jovent, assemblees, gent gran, Calçotada Popular, Sant Joan, Marxa de Torxes, busos, 11 de setembre, 7 de novembre a Perpinyà, 25 d’abril a València, festes i punxadiscs. Per poder fer tot això, la peça clau 🔑 són els socis i sòcies.

*Promoció vàlida fins al 5/1/2019 per als nous socis que paguin anualment.

Els sopars es podran celebrar a partir de l’ 1/3/2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *