Presentació del llibre “Molt a favor”

Aquest dijous a les set de la tarda Plataforma per la llengua presentarà el llibre “Molt a favor” al Casal

Passar 21 dies sense abandonar el català, establir bonificacions fiscals per la llengua, augmentar-ne l’ús a les plataformes digitals, que entitats com el Barça facin campanyes en català, configurar els dispositius electrònics en aquesta llengua, fer videojocs, un reality show o un festival de la cançó en català… Són algunes de les propostes que set professionals de la llengua han elaborat per afavorir la difusió i l’ús del català en tots els àmbits de les societats catalana, valenciana i balear.

La presentació del llibre “Molt a favor, 57 propostes i un pacte per la llengua catalana” anirà a càrrec del jove igualadí Martí Rossell i comptarà amb la intervenció de dos dels coautors del llibre, Magi Camps i Rudolf Ortega.


És un acte organitzat per Plataforma per la Llengua Igualada. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *