Revetlla de Sant Joan 2021

Ja queda ben poc perquè arribi la revetlla de Sant Joan 2021! Com no podia ser d’una altra manera des del Casal organitzarem un any més la revetlla popular.

Com cada any farem fer el tradicional sopar popular al bell mig de la rambla. Enguany tenim l’aforament limitat a un màxim de 200 persones, que es distribuiran en diferentes taules respectant la distància i totes les mesures higièniques recomanades per les autoritats sanitàries. Si vols venir, has de saber que:

  • Hauràs de reservar prèviament via correu electrònic a casalpopularigd@gmail.com, indicant el vostre nom i el nombre d’acompanyants. Tens temps fins  dimarts 22 de juny.
  • Podeu portar-vos el sopar fet de casa o encarregar-lo prèviament a l’espai gastronòmic. Si decidiu encarregar-lo, és important que ho comuniqueu abans del 22 de juny, ja que l’espai gastronòmic no acceptarà comandes durant l’acte. Podeu consultar el menú de Sant Joan més avall.
  • No cal que portis les postres! El Casal donarà coca i cava per a tots els assistents
  • I per descomptat posarem una mica de música d’ambient durant el sopar amb el bo i millor dels artistes dels Països Catalans per amenitzar la nit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *