Sant Joan al Casal!!

Ja queda ben poc perquè arribi la revetlla de Sant Joan 2020! Com no podia ser d’una altra manera i malgrat totes les dificultats del context actual degut a la COVID-19, des del Casal organitzarem la revetlla popular.

Com cada any farem el tradicional sopar popular al bell mig de la rambla. Enguany tenim l’aforament limitat a un màxim de 200 persones, que es distribuiran en diferents taules respectant la distància i totes les mesures higièniques recomanades per les autoritats sanitàries. Si vols venir, has de saber que:

  • Hauràs de reservar prèviament via correu electrònic a casalpopularigd@gmail.com, indicant el vostre nom i el número d’acompanyants. Tens temps fins el diumenge 21 de juny.
  • Podeu portar-vos el sopar fet de casa, de qualsevol lloc o encarregar-lo prèviament a l’espai gastronòmic. Si decidiu encarregar-lo, és important que ho comuniqueu abans del 22 de juny ja que l’espai gastronòmic no acceptarà comandes durant l’acte. Podeu consultar el menú de Sant Joan mes avall.
  • No cal que portis les postres! El Casal donarà coca i cava per a tots els assistens
  • I per descomptat posarem una mica de música d’ambient durant el sopar amb el bo i millor dels artistes dels Països Catalans per amenitzar la nit!

No hi falteu!

Salut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *