Xerrada Solidaritat amb les detingudes 23s

Avui dijous, 28 de novembre, a les 8 del vespre

Demà al Casal, hi haurà una xerrada sobre la situació dels detinguts el passat 23 de setembre a diverses poblacions d’Osona i del Vallès per part de la Guàrdia Civil. La xerrada anirà a càrrec d’en Frederic del Grup de Suport d’en Txevi Buigas de Folgueroles i servirà per explicar quina és la situació judicial dels 7 detinguts, a més de les maneres de com es pot ajudar els empresonats i les seves famílies. També es llegirà el comunicat conjunt dels 7 detinguts.
Cal recordar que fa 2 mesos que estan tancats a Soto del Real amb les comunicacions vigilades i, dos d’ells, en règim d’aïllament.

Ho organitza: Grup de Suport d’en Xevi Buigas i Casal Popular d’Igualada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *