Subhasta de fotografies de “La Revolta Catalana” de Jordi Borràs

Demà diumenge 9 de juny a les 19h de la tarda fem la subhasta de la exposició “La Revolta Catalana” de Jordi Borràs

Durant el passat FineArt Igualada 2019, el Casal va acollir l’exposició “La Revolta Catalana” del fotoperiodista Jordi Borràs. Un cop acabada l’exposició, una de les més concorregudes del festival, i, a petició expressa del fotògraf, es realitzarà una subhasta de les fotografies aquest diumenge a les 7 de la tarda al Casal.

Tots els diners recaptats aniran a la Caixa de Solidaritat amb les persones represaliades polítiques.

L’exposició “La Revolta Catalana” és un petit instant de la història de Catalunya resumit en imatges. “La Revolta Catalana” és, senzillament, això: posar el focus en la tardor del 2017, amb el referèndum de l’1 d’octubre. La mostra explica, a través de la fotografia, els fets que han assenyalat un punt d’inflexió per a la història del nostre país: el referèndum, la declaració d’independència, les grans manifestacions, l’espanyolisme i l’extrema dreta als carrers de Catalunya, la repressió, la presó i l’exili. Tota la mostra són fotografies d’un passat molt recent que sense cap mena de dubte han marcat i marcaran l’esdevenir d’un país que es mou a gran velocitat cap a un rumb incert, però amb una indubtable voluntat de ruptura.

Organitza: FineArt Igualada, Casal Popular d’Igualada i Òmnium Anoia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *