Marxa de Torxes ‘Som República’

Dilluns 10 de setembre, a les 22.30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament 

El 10 de setembre tindrà lloc un any més la Marxa de Torxes. Serà la setena vegada que Igualada acull aquest esdeveniment, que es fa la nit abans de la Diada des de fa 15 anys a moltes poblacions del país (podeu veure’n més informació a www.marxadetorxes.cat).

La Marxa de Torxes vol ser un acte transversal, sense partidismes, que aplegui el major nombre d’igualadins per a la defensa del país, de les llibertats nacionals i enguany també per la llibertat dels presos polítics i exiliats.

L’acte començarà a dos quarts d’onze de la nit a la plaça de l’Ajuntament i recorrerà els carrers del centre de la ciutat sota el lema “Som República”.

A partir de les 9 del vespre es vendran torxes i estelades a la mateixa plaça a un preu de 2 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *