Concert de Root Diamoons

Dissabte 5 de Maig a les 24h  al Casal

Són ja 10 anys en què Root Diamoons recull els vells sons jamaicans dels seixanta i els barreja, reinterpreta i reversiona amb tocs de soul i de jazz, liderats per la gran veu de la Berta Gratacòs.
El que va començar sent un petit grup d’amics del barceloní barri d’Horta, s’està convertint en una de les bandes de referència dins de l’escena de música jamaicana estatal, amb prometedors músics a les seves files (no en va, alguns dels seus integrants estan finalitzant els seus estudis musicals en reconegudes escoles com l’ESMUC o El Taller de Músics).
Root Diamoons va editar, el 2008, el seu primer LP amb Silver Bullets, i va tocar per tot l’estat espanyol (Barcelona, Madrid, Gi- jón, Bilbao, Granada, València, etc.), al costat de bandes com New York Ska-Jazz Ensemble o David Hillyard & The Rocksteady 7.
Cal destacar que aquest mateix disc va ser reeditat a Japó sota el segell “Skaintheworld”,que només edita els més reeixits discos europeus i nord-americans al país nipó. I a més, aquest mateix segell, va incloure dues cançons d’aquest mateix àlbum en dos recopilatoris, al costat de bandes com Dr Ring Ding, The Toasters o The Pepper Pots.
Actualment, Root Diamoons està de doble enhorabona. D’una banda, recentment ha participat al festival de música jamaicana més important d’Europa, el Rototom Sunsplash Festival, fent de backing band d’una de les llegendes de música jamaicana, Rico Rodriguez, i actuant davant de milers d’espectadors.
I d’altra banda,està a punt d’editar el que serà el seu segon LP, Tot al seu temps, en què compten amb col·laboracions de músics de prestigioses bandes com Hepcat, The Slackers o Giuliano Palma & The Bluebeaters, i que significa la seva consolidació com a banda de referència en l’escena de música jamaicana.
STAY TUNED!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *