Comença la Campanya pel Si!

El proper dijous 14 de setembre tindrà lloc el sopar d’inici de campanya pel SÍ al referèndum de l’1 d’octubre a Igualada.

El sopar és obert a totes les persones que participaran en la campanya pel SÍ -que començarà a les 12 de la nit-, ja sigui amb l’enganxada de cartells, organizant activitats els següents dies, fent parades o col·laborant amb la jornada històrica de l’1 d’octubre, entre d’altres.

Davant de les amenaces de les institucions de l’Estat Espanyol i la seva estratègia de la por, ara més que mai cal unir esforços, crear complicitats i treballar plegats per la defensa de la democràcia i per a la victòria del Sí, per donar pas a la República en aquesta part dels Països Catalans.

Vine sol, amb parella, amb la teva colla, amb la teva família. Si encara no t’has inscrit a participar en alguna de les tasques que hi ha, serà un bon moment per a fer-ho.

El sopar serà a les 9 del vespre a la Rambla Sant Isidre d’Igualada. Constarà de pa amb tomàquet, embotits i formatge, postres, aigua i vi. El preu serà de 8 euros.

Ja pots comprar el teu tiquet al Casal Popular d’Igualada, el Foment, o bé fer la teva reserva fins demà dimecres a info@casalpopularigualada.cat.

Salut i República!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *